کل سرزمین ایران در حال نابودی است،70 درصد جمعیت ایران باید مهاجرت کنند (حتما منتشر کنید)
یک وقت حکومتها با مدیریت غلط سیاسی یا اقتصادی، رفاه و زندگی یک یا چند نسل را خراب میکنند، یک وقت یک حکومت با جهالت و توهمات ایدئولوژیک خود یک کشور را بطور کامل و غیر قابل جبرانی کلا نابود میکند.
چند سالی هست که سازمان ملل و برخی کارشناسان مستقل ، مرتب درباره پیامدهای نحوه مدیریت آب در جمهوری اسلامی اخطارهای شدید میدهد، اما از آنجایی که آقایان کلا هیچ ارگان بین الملی را قبول ندارند، این گزارشات در جامعه منتشر نمی شد. امروز مشاور رئیس جمهور در یک اقدام شجاعانه ، واقعیتهای آبی کشور و احتمال نابودی کامل سرزمین ایران را بخاطر سوء مدیریت و اوهامات ناشی از تفکرات سران نظام را بطور کامل گفت.
متن کامل مصاحبه در لینک زیر قابل مطالعه است ، فقط بطور خلاصه بخشی از آن خواهد آمد.
عیسی کلانتری با اعلام آمار تکاندهنده از ذخایر آبی کشور گفت: ایران با بهرهبرداری از ٩٧درصد آبهای سطحی خود عملا تمام رودخانههای خود را خشک کرده است و دیگر آبی در طبیعت باقی نمانده است. این موضوع به معنای آن است که اگر به همین وضع ادامه دهیم حدود ٧٠درصد ایرانیان یعنی جمعیتی معادل ٥٠میلیون نفر برای زنده ماندن ناچار به مهاجرت از کشور هستند. کلانتری با بیان این نکته که در زمینه بحران خشکسالی واقعیتها کتمان شده است گفت: مسئولان نظام تا امروز باور نداشتند که کشور دارد رو به قهقرا میرود و حالا متوجه این موضوع شدهاند که دیر است.
تنها دو کشور در جهان وجود دارد که با بهرهبرداری بیرویه و بالای 40 درصد ، از منابع آبهای سطحی در معرض بحران جدی قرار گرفتهاند و آن دو کشور ایران و مصر است. این در شرایطی است که میزان بهرهبرداری از آبهای سطحی در مصر به ٤٦درصد و در ایران با اختلاف فاحش به ٩٧درصد رسیده است!!! برای اینکه عمق فاجعه را بهتر متوجه شوید عملکرد برخی از کشورهای جهان را در بهرهبرداری از آبهای سطحی سرزمینشان مرور میکنیم: ژاپن ١٩درصد، آمریکا ٢١درصد، چین ٢٩درصد، هند ٣٣درصد و در کشوری مانند اسپانیا که از لحاظ اقلیم و ویژگیهای جغرافیایی به ایران شباهت دارد تنها ٢٥درصد.
حتی در صورت بارش ایدهآل و نفوذ آب به زیر زمین، جایی برای ذخیره آن وجود ندارد، در نتیجه آب در سطح خاک جاری شده و تبخیر میشود. این موضوع شورتر شدن خاک و از دست رفتن حاصلخیزی آن را به دنبال داشته است. درحال حاضر وضع آبی برخی از شهرهای ایران به سطحی رسیده است که طبق استانداردهای جهانی به «شهر مرده» تعبیر میشوند. بهعنوان مثال درحال حاضر شاهرود و نیشابور از نظر هیدرولوژی شهر مرده به حساب میآیند و بخش عمدهای از شهرستان رفسنجان نیز شهر مرده تلقی می شود.
کلانتری اشتباههای مدیریتی 36 سال اخیر را باعث رسیدن به این نقطه دانست و گفت: زمانی آمدیم گفتیم سیاستگذاریها برای منابع کشور در راستای توسعه پایدار باشد اما عدهای گفتند توسعه پایدار و اصول غربی را کنار بگذارید.!
http://www.entekhab.ir/fa/news/201079